Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/4/l/lfhs/www/components/com_chronoforms/libraries/chronoform.php on line 410

Påmelding til opptaksprøver

 

 

Et hovedopptak er planlagt på Kjevik i mars/april 2016. Etter avtale kan opptaksprøver også arrangeres tidligere dersom du har ønske om det. Kryss av nedenfor dersom du ønsker invitasjon til opptaksprøver høsten 2015. Disse vil sannsynligvis bli arrangert i Oslo-området.
Et tilleggsgebyr på kr 500.- kan tilkomme for opptaksprøver utenom hovedopptaket.

Vedlegg

Disse skannes og sendes i egen e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med kopi til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Husk å be om lesebekreftelse!

1. Dokumentasjon på Generell studiekompetanse, Matematikk R1 eller matematikk (S1 + S2) og Fysikk 1. Jfr. luftfartsfag under § 4-10 i Forskrift om opptak til høyere utdanning.

2. Dokumentasjon på eventuell senere utdanning

3. Passfoto

4. Egenerklæring om plettfri vandel slik at det kan søkes om ID-kort. Hvis du ikke har eller er i tvil om du har plettfri vandel, må du vedlegge en kort forklaring. På et senere tidspunkt skal skolen ha en uttømmende politiattest.

5. Eventuelle andre attester du mener er relevante.

Altrnativt kan du skrive ut PDF skjema nedenfor.
Skjemaet åpnes i et nytt vindu på skjermen din, men du må deretter laste ned fila for å kunne fylle ut skjemaet på datamaskinen din.
Husk å legge med vedlegg.

pdfOpptaksskjema

 


Webløsning ©2014-15 av Web Norge